Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megszeretnék hízni valaki...

Megszeretnék hízni valaki valami tipp?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 180 centi és 55 kiló,ami azért elég kevés,de ki szeretnék alakítani egy nagton hízlaló étrendet ami hamar megmutatja a hatását,mert nem tudnám ezt sokáig betartani,nem is eszek olyan rengeteget,szóval valaki segítsen kérem hogy hogy alakítsam ki magamnak ezt az étrendet.
2018. aug. 11. 09:41
 1/9 anonim válasza:
Sok szalonna,kolbasz :)
2018. aug. 11. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtál újat :D A sok ilyen zsíros húskészítményt nem bírom mert rosszul leszek tőle,olyat kéne egyek amibe sok zsír van de nem érződik annyira az ízébe
2018. aug. 11. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Magas szénhidrát tartalmú ételeket egyél. Pl.krumpli, rizs, kukorica, stb. És persze zsírt is a hízáshoz. Ez vörös húsokban található meg leginkább, de az olajos magvak, mogyoróvaj, tejtermékek is jók lehetnek.
2018. aug. 11. 22:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi. :)
2018. aug. 11. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nö vagy ferfi vagy?

Sok olajos magvat,tejfölt,pékárut,vajat,mézet,krumplipürét

2018. aug. 12. 06:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2018. aug. 12. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van rá keret, akkor a tömegnövelő is jó táplálékkiegészítő lehet. A férfiak egyébként jóval később kezdenek hízni, férfiasodni az én meglátásom szerint, persze vannak kivételek, és táplálkozással/edzéssel el lehet érni a célokat.
2018. aug. 12. 13:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Edzéssel,nekem az a gond,hogy túl lusta vagyok bármihez is nemhogy edzedjek :D
2018. aug. 12. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak ha meg hízol, az majd zsírba megy. És 5-10 év múlva meg majd fogyni szeretnél. Egyél mellette sok fehérjét is, hogy az izom épüljön, és néha vedd rá magad az edzésre azért. Hajrá!
2018. aug. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!