Megszeretnék hízni valaki valami tipp?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 180 centi és 55 kiló,ami azért elég kevés,de ki szeretnék alakítani egy nagton hízlaló étrendet ami hamar megmutatja a hatását,mert nem tudnám ezt sokáig betartani,nem is eszek olyan rengeteget,szóval valaki segítsen kérem hogy hogy alakítsam ki magamnak ezt az étrendet.2018. aug. 11. 09:41
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtál újat :D A sok ilyen zsíros húskészítményt nem bírom mert rosszul leszek tőle,olyat kéne egyek amibe sok zsír van de nem érződik annyira az ízébe
2018. aug. 11. 13:37
3/9 anonim válasza:
Magas szénhidrát tartalmú ételeket egyél. Pl.krumpli, rizs, kukorica, stb. És persze zsírt is a hízáshoz. Ez vörös húsokban található meg leginkább, de az olajos magvak, mogyoróvaj, tejtermékek is jók lehetnek.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi. :)
2018. aug. 11. 23:05
5/9 anonim válasza:
Nö vagy ferfi vagy?
Sok olajos magvat,tejfölt,pékárut,vajat,mézet,krumplipürét
6/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2018. aug. 12. 10:25
7/9 anonim válasza:
Ha van rá keret, akkor a tömegnövelő is jó táplálékkiegészítő lehet. A férfiak egyébként jóval később kezdenek hízni, férfiasodni az én meglátásom szerint, persze vannak kivételek, és táplálkozással/edzéssel el lehet érni a célokat.
8/9 A kérdező kommentje:
Edzéssel,nekem az a gond,hogy túl lusta vagyok bármihez is nemhogy edzedjek :D
2018. aug. 12. 13:33
9/9 anonim válasza:
Csak ha meg hízol, az majd zsírba megy. És 5-10 év múlva meg majd fogyni szeretnél. Egyél mellette sok fehérjét is, hogy az izom épüljön, és néha vedd rá magad az edzésre azért. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!