Ennyi mindent eszek össze unalmamban, mennyi idő múlva lesz ennek a következménye?
Reggel felkeltem, ettem egy kevés csokis mogyorót. Dél körül egy zacskó (90 gramm) csipszet. Két óra körül egy fél tábla csokit. Öt óra körül egy ugyanolyan zacskó csipszet. Most hétkor pedig bundásmogyorót és gondolkozom, hogy rendelek pizzát.
Az a baj, hogy itthonról dolgozom és ha tudom, hogy nem megyek aznap sehova, akkor hajlamos vagyok ilyen hülyeségeket enni egész nap... Viszont ilyen nem sokszor van, gondolom, egy nap nem fog meglátszani rajtam, csak most egy kicsit idiótán érzem magam...
Megértem, hogy nincs kedved ilyen melegben főzőcskézni, én is nehezen szánom rá magam. Ilyenkor én is sokszor hideget eszem (pl. sajt, szalámi, nyers zöldségek), a főzést letudom valami nagyon egyszerű, gyors kajával. Rántottát, tükörtojást sütök, néha virslit főzök, mellé párolt zöldségeket, lecsót, vagy összedobok egy salátát. Érdemes dinnyét, egyéb lédús gyümölcsöket enni. De melegben jóleshet egy kis házi gyümölcsturmix, gyümölcsös joghurt is.
Egy ilyen naptól nem lesz bajod, csak ne csináld túl gyakran.
Egy nap nem vészes, bár azért én, mint egészségtudatos, életmódot váltott ember, képtelen lennék egyetlen ilyen napra is... Pedig van nálam kilengés, sok édesség, sok mogyoró meg minden, de azért rendes étel is, jó kis fehérjeforrások, zöldségek... Hogyan tud bárki nem enni rendes ételt egész nap? Bár a mogyoró és a csoki szerintem rendes étel, de remélem, érted.
Nem muszáj főzni. Én ma nyersvegán gazpachot készítettem levesként, jó, utána gombás pogácsa volt, amit sütöttem, de hamar megvolt s nekem belefér.
Amúgy a pizza még OK, az is rendes étel, de ez az egész nap így kissé problémásnak tűnik. De láttam már rosszabbat, egyszer-egyszer tényleg belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!