Anorexia gyógyulás?
Anorexiából gyógyulok. Végre megtört az, hogy semmit nem vonok meg magamtól. Eddig egyáltalán nem mertem édességet enni, most már szerencsére mentálisan is jobban vagyok. Ha naponta a feltàplálási időszakban pl. sok zöldséget, húst, gyümölcsöt eszem (amit eddig is), akkor mennyire teszek azzal jót, ha (mint régen is), nagyon szeretem a pilóta tallért és a toffiffee-t, tengergyümcsei csokit, fagyit) ezekből napi szinten ennék? Nagyon elkezdtem kívánni, illetve gyümölcsből is a görögdinnyét most kiló számra tudom enni, barackot és az almát is. A tegnapi étkezésem:
Reggeli: paradicsom, uborka, újhagyma + abonett és rá kenni jó babos ízben + gyulai kolbászt tettem rá.
Tízórai: 3 nagyobb őszibarack + grapefruit.
Ebéd: borsóleves
Uzsonna: 3 kg görögdinnye, 2 nagyobb őszibarack.
Vacsora: Borsóleves, főtt kukorica.
Utána még ettem 3 szem toffifee-t, illetve 2 db pilota tallért plusz megettem a maradék 1-2 kg görögdinnyét is. Ehhez van, amikor nap közben még eszem 1-2 gombóc fagyit is, ha megkívánom.
F- 21/ 170/46 kg a súlyom.
Ez így gyógyulás szempontjából mennyire lehet jó? Kinek mi a tapasztalata? Ti mennyi édességet ettetek és miket a feltáplálás során? :-)
Leves mellé ebédhez nem alap valami normális kaja is?
Pl rakott zöldség, rizs hús, ilyesmi?
Két tányér leves, 3 liter víz (a görögdinnyében nincs más értelmes dolog), pár szelet abonett meg 3-4 tallérocska - nem igazán normális étkezés, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!