Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fáj a hasam amiután...

Miért fáj a hasam amiután bármit eszem? Kerlek valaszoljatok!

Figyelt kérdés
Fáj a hasam minden után amit eszem, eddig elég kötött volt az étrendem bizonyos okok miatt, vagy is hát most is az. ( nem eszek cukros dolgokat, sem kenyeret, max teljes kiörlésűt ) Ezen a héten nem így ettem mert egy nagy eseményt ünnepeltünk, így hát minden féle cukrosat ettem , sok kenyeret stb. Okozhatja a hasfájásomat a hírtelen változás az étrendemen?

2018. júl. 15. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, persze, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. :)

Laktóz, vagy gluténérzékenységről tudsz ?

Ha szenvedsz valamelyikben és ennek ellenére ilyen ételeket fogyasztottál, akkor ez is okozhatja a panaszokat. Hirtelen megterhelted a gyomrodat, szerintem csak erről van szó :)

Puffadás, hasmenés van-e ?

Állj vissza az régebbi étrendedre és figyeld a szervezeted reagálását.

Ha továbbra is fenáll ez a probléma, fordulj az orvosodhoz, s érdemes egy gasztroenterológust is meglátogatnod.

2018. júl. 15. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Okozhatja az, hogy rengeteg savasító ételt vittél a szervezetedbe.

A gyomrod ezt nem bírta feldolgozni, mert azt írtad azért figyeltél ezelőtt az egészségesebb étkezésre. Ez lehet a baj, a sok cukros étel.

Savasság esetén ha túlzottan fáj a gyomrom hogy már a hányás szélén állok, nekem a gaviscon borsmenta ízű rágótabletta jött be, tényleg nagyon jó rá, egyet beveszek és már jó is. És nem is drága annyira, sok van benne.

Várj egy pár napot , majd normalizálódik a gyomrod. Addig meg próbálj meg sok vizet is inni.

2018. júl. 15. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Még ami eszembe jutott, hogy lehet, hogy a savad is nagyobb lett a szokatlan ételektől, ennek a következménye is lehet gyomorfájás. A gyógyszertárban kapható szódabikarnona nagyon jó erre a panaszra. Nekem egy stresszesebb időszakban volt, hogy alig ettem, s mikor a helyzet rendeződött, ettem újra szépen és fájt a gyomrom szimte bármitől. Rajtam ez segített. Próbáld ki ezt is és ha nem rendeződik, keresd fel a doktort.
2018. júl. 15. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Pont egyszerre írtunk a #2-es Válaszolóval. :)

Nekem is van Gavisconom is. :)

Valóban jó :) :)

2018. júl. 15. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószinűleg a hirtelen változás okozta , úgyhogy holnaptól megint úgy fogok enni. Nem vagyok laktóz sem glutén édzékeny viszont volt hasmenésem tegnap meg egy kicsi ma is. De szerintem csak túl sokat ettem. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 15. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Megoldódtak a panaszok ? :)
2018. júl. 17. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére meg!
2018. júl. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!