Egy 160cm-s 48 kg-s lány 3 hét alatt 500kalóriával menniyt fogyhatna? 3gk-ot kb? Ez látszana azért egy icipicit? 19/L
Igen, kb. annyit, de ez attól is függ, hogy mennyit mozogsz...ráadásul az a 3 kg valószínűleg nem csak zsírból fog menni.
Illetve ha még nem csináltál ilyet, nem vagy súlyosan anorexiás (bár látom a hajlam meg van rá), valószínűleg nem fog sikerülni, hogy három hétig tartsd ezt a mennyiséget, falásrohamod lesz..stb.
Lehet, hogy fog "látszani", mivel alapvetően alacsony a testsúlyod (a BMI-d szerint amúgy pont az "egészséges súlytartomány" alsó határán vagy).
Tényleg ne csináld meg...nem éri meg, még ha most ezt nem is hiszed el...csak jóindulatból mondom.
Még nem olvastam a kommenteket és Offolok de csak a Te érdekedben - 600 kalória alatti táplálkozás csak kórházi kezelés után az orvos által előírt étrendet követve szabad - amúgy nem elég a funkcionáláshoz.
Plusz akár falási rohamokat is hozhat és mondjuk egy hét után egy esti "csak egy extra műzliszelet"ből kiindult csoki-süti-fagyi habzsolással fel is jöhet, amit kínkeservesen leadtál.
48 kg a 160 cenihez ráadásul tökéletes, nem szükséges a fogyókúra.
Én épp Anorexiából roborálok 1,5 hónapja, 36 kilóig mentem le, roborálás kezdetén 37 voltam, most elértem a 38 és felet.
Az anorexiába vezető utamon szépen fokozatosan vittem le a kalóriákat, nekem is volt annyi kilósan mint Neked most (amikor Veled azonos magasságban rég megállhattam volna) 500 kalória, utána ez lejjebb és lejjebb ment; úgy, ahogy a súlyom is. A kevés kalóriabeviteltől és a fogyástól nem fogott az agyam, nem volt erőm, állandóan fájt a hátam és a derekam, ha hideg volt az nekem maga volt a kínszenvedés, még most is hullik a hajam, stb.
Tudom, úgy vagy vele, "csak 3 hét és abbahagyod" meg "Veled ez úgysem történhet meg" - de elővigyázatosságból leírtam, mert anno én se gondoltam magam 48 kilósan kövérnek; azért fogyóztam, hogy, ha rám jönnének a kilók rendes étkezés mellett, soványból ideális testsúlyba hízzak, majd anorexiába torkollott.
Ha ennek ellenére is fogynál vagy súlyt tartanál fent csak félsz hogy elhízol akkor Dietetikussal konzultálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!