Anyum szerint anorexiás leszek szerintetek?
Tobb hete alig tudok enni szoval egynap kb 1 pogacsat tudok csak megenni mert ha ranezek a kajara elundorodok tole. tobbszor hanytam mar ki kajat ugy h alig ettem. 1 hét alatt 3,5 kg fogytam.Aludni sem alszok rendesen reggel 6 fele fekszem mert hamarabb nemtudok es 3-4 fele szoktam felkelni szerintetek mi lehet? vagy ez normális?
normalis valaszokat kérek csak
Én Anorexiás vagyok. Ez nem anorexia; keress fel gasztroenterológust, ő kivizsgálja mi; de ez szervi baj.
Anorexiás akkor lennél, ha direkt vágynál egy elborzasztóan alacsony testsúlyt elérni, majd azt elérve újabb célt tűzöl ki egy még alacsonyért; sokszor nem is a kinézeted a fő szempont, csak hogy a mérlegen minél kissebb számot láss.
Vagy nem direkt fogytál le de egyszerűen összeomlasz amikor elkezded visszahívzni a szükséges kilókat.
Ha ez nincs és aggaszt a fogyásod és nem zavarna ha visszahíznál,akkor nem vagy anorexiás
bocsánat, elírtam, azóta, nem azóra.
Kiderült mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!