25 éves vagyok és már rég óta 53 kg vagyok. Ami idegesít engem. Jólenne feltortnázni ezt minimum egy 65-70 kg -ra. Tudtok adni tanácsot?
sajnos olyan ehelyen dolgozok ami mellett nincs időm edző terembe elmenni.
saját személyi edzőre meg nincs pénzem.
tegnap a gyógyszertárban a jamieson B12 tablettát ajánlották.
Hat lehet probalkozni ilyen tablettas dolgokkal de altalaban azok nem hoznak nagy eredmenyt.
Vegyel 1 doboz bioteches kreatint az segithet mivel vizet kot meg a szervezetben. Hozhat par kilot 6-8 at szerintem tudsz vele nyerni ha betartod a kurat.
Ja es ez nem steroid csak etrendkigeszito sok kutatas tamasztja ala jogy semmilyen kartekony hatasa nincs.
Utcso vagyok
Ha nem sajnalod magad akkor prpbalkozhatsz tesztoszteron fokozokkal pl dianabol na az mar viszont steroid es lehetnek karos hatasai pl maj vese karosodas hanyinger szedules rossz kozerzet hajhullas stb....
De ezek tobbnyire csak akkor jelentkeznek ha valaki evekig szedi
1 doboz szerintem felpakolna rad vagy 15 kg ot.
a jameison B12 mellett döntöttem, amit lehet kettő hêtig dupla adagot szedni utána meg eggyesével. így 84 napig fog ez tartani. hát majd irok mi lesz az eredmény.
köszi a sok tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!