Folyamatos éhségérzet mitől?
Figyelt kérdés
Bármit eszek bármikor folyamatosan éhes vagyok. Ma reggelire ettem zabkását szendvicset,ebédre rántottát majd pár szem háztartási kekszet..és még csak egy óra lesz
De ha megeszek például egy tál pörköltet ugyanúgy éhes vagyok utána bármennyit is ennék.
Az a helyzet hogy refluxom van és nem minden tápláló kaját tudok megenni,sok zöldséget eszek húst,gyümölcsöket stb..
De úgyérzem semmi nincs a gyomromba
Tudtok adni valami tippet?
17/L
2018. júl. 1. 12:46
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a pajzsmirigyeddel van valami?
Meg kellene vizsgáltatnod, egy vérvételnél kiderül.
2/7 anonim válasza:
pont attól vagy éhes a gyomorsavtól. savlekötöt kellene szedned, vagy recept nelkül az acidwell. ha elkezdem szedni, már nem vagyok éhes.orvos nem írt savlekötöt a refluxra?
3/7 A kérdező kommentje:
Omeprazolt szedek rá már két hónapja
2018. júl. 1. 12:53
4/7 A kérdező kommentje:
Vérvételen is voltam már de semmi gond sincs semmivel se
2018. júl. 1. 13:18
5/7 anonim válasza:
A gyomorsavlekötő java szódabikarbóna,igen kellemetlen mellékhatás az állandó éhségérzet 😂
(De vércukoringadozást is mutathat ki a labor)
6/7 anonim válasza:
Én is így vagyok, hiába szedem a protonpumpagátlót, amit te is. Pedig diétáznom kéne, de ha nem lakom jól, egész nap szenvedek. Ha tésztát eszem, még jobban fáj a gyomrom, továbbá mindenféle szósztól, pizzától, mekis hambitól, kínai kajától. Ami jó: hús, krumpli, rizs, virsli, sonka.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok, elfelejtettem mondani, hogy nekem a Venter tabletta jót tesz, de sokaknak használ a Salvus víz is kúraszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!