Nyers vegán vagyok, túl lúgos a vizeletem, mit csináljak?
Csíp pisiléskor.
Ha szedek napi 5-6x 1000 mg aszkorbinsavat eloszlatta akkor nem.
Tudtok más megoldást?
Ezt miből gondolod hogy lúgos a vizeleted? Ha nyers vegán vagy és eszel elég sok gyümölcsöt nehezen tudom elképzelni hogy lúgos lenne a szervezeted. Semmi szükség aszkorbinsavra, csak a veséidet terhelnéd.
Napi 4-5 liter folyadékot igyál amíg csíp, valószínűleg valami fertőzés vagy felfáztál. Ha nem szűnik kérj antibiotikumot.
Ha lúgos a vizeleted, akkor sürgösen menj orvoshoz, mert ez nem a kajától van, hanem valami komolyabb bajod van.
De eleven enmt duom, miböl gondolod, hogy lúgos, valószínübb, hoyg valami gyulladásod van - de akkor is az orvos a megoldás!
Ilyen nincs, különben már halott lennél.
Ez nem étkezés kategória, hogy húgyúti fertőzésed van.
Teljes kivizsgálás in túl vagyok. Rengeteget iszom, azt mondta az orvos, hogy kevesebbet kéne, napi 3-4 liter elég lenne.
Nyers vegánok válaszát várom.
Illetve azt is mondták az orvosok, hogy napi 1x főt étkezést be kéne iktatni, az savasítana.
Nem opció ez nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!