Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 0,5 kg fogyás sok? 167...

Napi 0,5 kg fogyás sok? 167 cím vagyok és 58 kg. Szeptemberre 40 kg szeretnek lenni. Így le tudok fogyni napi 0,5 kg fogyassal? Vizhajtozok és hashajtozok 1,5 éve

Figyelt kérdés

2018. jún. 17. 20:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
De még meg is adta a kulcsszavaknál hogy anorexia :D ez büszke rá hogy anorexiás jézusom :D sőt.. az is akar lenni, nem érdemes rajta segíteni, hiszen ez nem is akarja hogy segítsünk, túl ostoba hozzá :D
2018. jún. 18. 21:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Napi fél kilót nem igazán lehet fogyni. Eleinte, ha nagy a túlsúly, akkor koplalással lehetséges, de minél alacsonyabb a súlyod, annál lassabb lesz a fogyás is. (Csak hogy a kérdésre válaszoljak)
2018. jún. 19. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen, napi 0,5 kg fogyás sok. Ha napi 0,3 kg-t fogynál, akkor is nagyjából elérhetnéd a 40 kg-t elméleti síkon. Elméleti, mert mint előttem is írták, a fogyás csak kezdetben megy gyorsan, amikor még van rajtad említésre méltó túlsúly. Ha javasolhatok valamit, szerintem érdemesebb kisebb elérendő célokat állítani magad elé. Úgy értem ezt,hogy ne mindjárt arra gondolj és azon görcsölj, hogy 18 kilót szeretnél fogyni szeptemberig, hanem mondjuk, hogy X kilót szeretnél fogyni jövő hét végéig, X kilót a hónap végéig (ezt te tudod). Minél nagyobb a szám, amennyit fogyni szeretnél, annál ijesztőbb, annál jobban rágörcsölsz. Legelább is én így vettem észre. Én a te magasságoddal 65 kiló vagyok, én duci vagyok. Szeptemberig én 10 kilót terveztem fogyni (és ezt a súlyt hosszú távon megtartani), de én edzem és diétát is követek, plusz étrendkiegészítőket szedek. Hashajtó és vízhajtó helyett neked is inkább ilyeneket ajánlanék. Inkább. Bár a 18 kilót szeptemberig én is soknak tartom, remélem tudtam segíteni.

21L

2018. júl. 16. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!