Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azok véleményére lennék...

Azok véleményére lennék kiváncsi, akik liszterzekenysegben szenvednek. A reflux köthető hozza?

Figyelt kérdés
Szóval, egész kiskoromtol kezdve liszterzekemysegben szenvedek, ami csak 5 éve derült ki. A tinédzser koromat beárnyékolta az onbizalomhiany,miszerint tudtam más vagyok mint a korombeliek. Minden reggelem úgy indult hogy hánytam, minden nap rosszul voltam, fajt a fejem. Szinte csak ez maradt meg belőle, mennyit szenvedtem. Na de térjünk at a jelenkorra. Refluxom is van, a kérdésem pedig a következő. Ha a glutent teljes mértékben kizarom az életemből,akkor ez a betegseg is meg fog szűnni (reflux)? Néha, elcsabulok ezáltal a szervezetem nem tud teljesen regenaralodni.
2018. jún. 9. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
26%
Akkor csábulj el és öldösd a bélbolyhaidat... ennyi, nem fáj még neked igazán a glutén, ha szórakozol vele.
2018. jún. 9. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha glutén érzékeny vagy, akkor kell a teljes diéta. Orvossal kell megbeszélned ezt, ez fontos lenne. Nálunk van a családban glutén érzékeny. Még a lábast is mást kell használni az étele főzéséhez. A refluxot ki kell vizsgáltatni. Gyomortükrözésen ha még nem voltál, akkor el kell menned. Szerintem nem függ össze, de nem vagyok orvos. Egyébként vannak elég jó kereskedelemben kapható nasik, fagyik is amit fogyaszthatsz.
2018. jún. 9. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
A lisztérzékenységgel közvetlenül nem kapcsolható össze, de a lisztérzékenység miatti állandó stressz okozhat refluxot.
2018. jún. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!