Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami bajom attól,...

Lehet valami bajom attól, hogy nem köpöm ki a cseresznyemagot?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem köpöd ki??
2018. jún. 5. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi cseresznyét eszel s mennyire bírod az adott mennyiségben... De konkrét tudásom nincs a témában.

Nem hinném, hogy nagy mennyiségben jó lenne cseresznyemagokat enni, de kiüríted, szóval belahalni sem fogsz, valószínűleg...

De én sem értem, mire jó ez neked. Néha én is lenyelek magokat, de nem direkt, az nem esne jól...

2018. jún. 6. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudni, Neked lesz-e bajos, nekem anno volt... 6 éves voltam, felmásztunk a cseresznyefára, hatpofára toltuk be a cserkót, magostól. Másnap hasi görcsök, ügyelet, műtét. Vakbélgyulladásom lett...
2018. jún. 6. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Hanem?
2018. jún. 6. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu volt a kérdés.Jól eltűnt a kérdező.
2018. jún. 6. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ciánt tartalmaz de csak akkor veszélyes ha szétrágod. Állítólag valaki egyet szétrágot és finom volt utána a többit is és meghalt. (mandula íze van a külseének ha sokáig szopogatod)
2020. jún. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!