Peak Pyruvat? Velemeny?
Figyelt kérdés
Igazabol most hataroztam el magam igazan hogy a 20kg sulyfeleslegem le szeretnem adni. Ismerosom ajanlotta ezt nekem hogy ezzel novelhetem a fogyasom tempojat. Nyilvan nem 2 het alatt szeretnek ennyit fogyni. Mielott jonnenek a menj el edzeni egyel jol komik szeretnem elore leszogezni hogy heti 4x minimum fogok mozogni nap 1-1,5 orat es elhagyom a kenyeret cukrot stb. Jo kis terv van a fejemben😊 igazabol arra lennek kivancsi hogy tenyleg segit-e ez?2018. máj. 25. 22:13
2/3 anonim válasza:
Én nem hiszek ezekben. Bár ezt a konkrét terméket nem próbáltam, de elég sok mást, ami semmit nem ért. Étrend, mozgás, ez működik.
3/3 BettiBea92 válasza:
Szia! Én egy ideje használom a Peak termékeket és eleggé megvagyok elégedve, sokat tanulmányzotam, hogy melyik termékeket is használjam. Én heti 5-6x edzek, változatos típusokat ( spinning, futás, kondi). Én a Peaktől használom a Bcaa, pyruvát, Hca, Collagen, L-carnitine ampulla és most elkezdtem a Hydro Bye-t is ( ezt kb 2 napja). Mindegyiknek megvan, hogy mi mire jó és mia hatása...én azt javaslom, hogy mielőtt bármit elkezdesz használni olvass utána. Én mondjuk 1 év alatt 10 kilót tudtam lefogyni ezek mellett ( természetesen a kajára is figyelek, amennyire tudok). Amióta elkezdtem a pyruvát és Hca ( együtt érdemes)szedni kb 1-2 kiló ment le.. de nekem a célom még 3-4 kiló fogyás.. ( 168 cm vagyok, jelenleg 62 kiló és 25 éves) tehát 58 kg szeretnék lenni.. A lényeg csodára egyiksem képes a kisebb eredményeknek is örülni kell és kitartónak kell lenni. Ami jó a pyruvátban, hogy nincs mellékhatása ( ahogy a többinek sincs) és több energiát is ad. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!