Mi okból törhet rám mostanság farkaséhség?
Mennyi neked a sok? 1-2 zsemle, plusz kenyérből csipegetés, az nem olyan sok (persze mellé ez-az s ki tudja, mennyi evés a nap folyamán összehozhat egy túlevéses napot).
Nekem többször volt életemben, hogy elkezdtem vajas kenyeret enni és fél kilónál elegem lett és onnantól ettem mást. Ez nem volt farkaséhség, csak ettem, de nem laktat az ilyesmi. Ez is lehet az ok: egyáltalán nem laktató ételt eszel. De az étvágyad is lehet a ludas, enni akarsz nem éhesen is, van ilyen.
Az, hogy nagy adagokat eszel, nem gond s esélyes, hogy nem is tudsz vele mit csinálni, mert ez egyéni dolog. Én ugyanakkora adagokat eszem, mint a duplaannyi napi bevitelű családtagom. Csak kevesebbszer, különben elhíznék, nem pedig fogynék, ugye.
Napközben normálisan eszel? Mert kiéhezve is könnyen tud ilyen előállni, hogy csak eszel és eszel és nem laksz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!