Kávézzak vagy ne? 18/F
Valódi kávé, szóval koffein az van benne, bár nem tudom, mennyi.
Legjobb tudomásom szerint a kávé nem vészes. Én nem innám, ha élénkítene, mert nekem az nem tűnik jónak, hogy mindennap sokszor felélénkítsem magam, de ez is egyéni bogár.
Plusz sokunknál beavatkozik az emésztésbe megfelelő feltételek esetén. Akinek ez túl durva, pl. enyhe hasmenése lesz, annak nem ajánlatos.
Ha jólesik, idd, de függő ne legyél, az nem jó. Nekem néha sok sikerül, de ez is lelkileg zavar max., fizikailag tuti nem lesz bajom napi egypár nem erős kávétól.
Én mondjuk nem szeretem a kávét. De nem szeretnék elkezdeni rászokni, mert az idősebb ismerőseimtől/szüleimtől láttam, hogy a napot egy idő után már nem tudják elkezdeni nélküle. És én nem szeretnék még a kávétól se függeni ilyen szintem.
Mindenki azt mondta, hogy majd egyetem alatt rászokok. Igaz nem túl nehéz a szak amire járok, de már a felét elvégeztem és még mindig nem hiányzik a kávé.
Aki rendszeresen issza, annak nem is használ, nem lesz élénkebb tőle, nem is értem ezt a sok embert, akik remegnek a kávéért.
Amúgy engem sem élinkít, semmi hatása nincs rám, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hányszor iszom egy évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!