Szerintetek miért hánytam?
Figyelt kérdés
Egyik este kb 7-fel 8 között vacsiztam. Nem ettem sokat, de nem maradtam éhes (2 főtt tojás, egy szelet pirítós, és egy csomó zöldség hozzá). Utána kb egy órával elmentem futni. A futás után két órával éreztem, hogy nagyon hányingerem van, és ki is hánytam a vacsorát. Annyi, hogy aznap még megittam vagy egy liter almaecetes vizet (természetesen a megfelelő arányban keverve, nem tomenyen). Szoktam ilyet inni, de általában egy két pohárral, csak aznap bekevertem egy uvegnyit és azt ittam. Szerintetek hanyhattam emiatt, vagy túl hamar mentem futni?2018. máj. 7. 15:32
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és annyi, hogy a hasam is fájt egy kicsit, de egyáltalán nem volt vészes. És előző este nagyon nagy adag mozis popcornt ettem, amitől néha szokott fájni a hasam, de az általában par órával utána, nem egy nappal.
2018. máj. 7. 15:33
2/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem csak felkavartad a gyomrod,hogy hamar indultál futni. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért futás után 2 órával jött ki? :/ Egyáltalán nem voltam rosszul futás után közvetlenül.
2018. máj. 7. 15:37
4/4 anonim válasza:
nekem is volt ilyen.és nem közvetlen futás közbe vagy után hanem jóval később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!