Valaki tud hízó kúrát írni?
Nem ajanlom a gyorskajat,meg az egeszsegtelen etelt..de en attol hiztam meg,nagyon hamar. 2 honap alatt 10 kg jott ram..
En ezekbol ettem sokat : magas zsirtartalmu tej,csokis tej, gofri nutellaval vagy lekvarral,kakaos csiga,vaj(a zsirtartalma szinten 60-80 % kozott van) , natur joghurt (zsirtartalom minimum 15%) ,kenyer,gyros....
Tehat minden,ami tejermek es magas zsirtartalmu,minden ami lisztbol van,es minden ami edesipari termek,brutalisan hizlal...ha ezeket kombinalod,akkor en garantalom hogy meghizol...
En nehezen zsirosodo ember vagy,es meg en is fel tudtam magamra tobb mint 10 kg pakolni ezekkel...csak azert hiztam meg,mert munkaba jartam meg anno,es nem volt idom magamra fozni. En alapjaban veve nem eszek kenyeret,es ennyi mocskot. Most hala istennek leadtam azt a jo par kilot,es ha engem kerdezel,a kozerzetem joval szarabb volt amikor meghiztam.Pedig en is nagyon de nagyon szerettem volna hizni...
Most inkabb sportolok,es egeszsegesen taplalkozok.
Sok sikert neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!