Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezt hogy tudjam elkerülni?

Ezt hogy tudjam elkerülni?

Figyelt kérdés

Már evészavarból gyógyulok 2 hónapja és híztam 5kg-ot. Jelenleg a testtömegindexem az 20. De viszont olyan kövérnek látom magam, utálom a combjaimat, a hasamat, utálom, hogy nem lógnak már ki a bordáim, medencecsontjaim stb.. És egy visszaesési ingerem van. Nagyon leszeretnék megint fogyni, mert nagyon hájas vagyok. És mindig sokat eszek és nem akarok tovább hízni.. ezt egyszerűen nem bírom utálom magam..

14/L

2018. ápr. 9. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagy baj! Kérd, hogy utaljanak be kórházba, mert egy idő után ez a betegség visszafordíthatatlan.
2018. ápr. 9. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vagy kövér, csak testképzavaros! Amit látsz az teljesen normális és egészséges, csak az agyad elhiteti veled, hogy nem, illetve hozzászoktál a soványsághoz.

Tudom, hogy mennyire nehéz, de próbáld meg elterelni a gondolataidat, nem "nézegetni magad", és menni fog.

Nem tudom, hogy mennyi az a sok, amit eszel (hogy falásrohamaid vannak-e vagy csak egy átlagos mennyiség), de a tested általában tudja, hogy mennyire van szükséged, és nem fogsz tovább hízni az "alapsúlyodnál".

Amit még tudok tanácsolni, hogy kezdj el sportolni! De ne kalóriaégetés céljából, próbálj meg nem arra koncentrálni...hanem csinálj valami olyat, amit élvezel is. Ez segít a figyelemelterelésben, és abban is, hogy kicsit izmosodj/formásodj, erősebb legyél, és biztos hogy jobban fogod így érezni magad.

Ne add fel!

2018. ápr. 10. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Előző: voltak falásrohamaim, amikor 3000+kcal ettem. És már sportolok is. Meg fogom próbálni ezeket. Köszönöm :)
2018. ápr. 11. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!