Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet elkerülni azt,...

Hogyan lehet elkerülni azt, hogy ha ki akarok csomagolni valamit, és jelszót kér, de nem tudom a jelszót, hogy úgy is ki tudjam csomagolni?

Figyelt kérdés
Letölöttem valamit ,ami be volt csomagolva ,de amikor ki akartam csomagolni ,akkor jelszót kért. Amit letöltöttem ,volt hozzá egy txt fájl ,aminek az a neve ,hogy : password.txt ,de ebben van 3 link ,ahol elvileg ott a jelszó ,de azok a linkek már halottak. 1 link van ,ami jó ,de az meg csak akkor enged be ,ha kitöltök egy ilyen szart ,hogy nyerjek egy iPadet ,meg hasonlók.. Próbáltam a honlapon is ,ahonnan letöltöttem ott is nézni ,de ott sem volt leírva a jelszó ,kommentek meg nem voltak. Tehát hogy tudnám ezt kikerülni?

2013. júl. 25. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Na ezek a tipikus kamu letöltések.

Bármit is akartál letölteni keresd tovább, megbízható forrásból, amit pedig most leszedtél töröld ki a fenébe.

2013. júl. 25. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszolóval egyet értek:)
2013. júl. 25. 11:48
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
Hanyagoljad az ilyeneket, mert rossz esetben ilyen helyeken vagy módon lehet vírust összeszedni.
2013. júl. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!