Miért nem figyel ennyire néhány család arra, hogy mit eszik?
Mert erre van pénzük és igényük.
Szeretne kólát inni, az olcsóra van pénze. Azg meg ritgka hülye okoskodás, higy vegyen kevesebbet, de minőségit. Ha valaki naponta megiszik egy sort, akkor annak a 10 olcsó kell, nem a 3 draga.
De amúgy mimkouod hozza? Az o dolguk
A kóla, sör, cigi esetében pont nem állja meg a helyét, hogy nincs pénz és éhes marad a gyerek...
Egyszerűen az emberek zömét nem érdekli az egészsége, s ízlik neki a hitvány is, ennyi. Nálam kevesen élnek szegényebben, de én egészségtudatosan állok hozzá, szerencsére egy bizonyos szintig nem akadály a pénz. Nekem cigire nem jutna...
Vannak szegény családok, akik jó kis ételeket főznek, zöldségre, hüvelyesekre, krumplira, tésztára (ami szerintem kevésbé jó, de azért a legtöbbek számára nem vészes), olcsóbb állati fehérjeforrásokra alapozva. Nem agyonfeldolgozott és cukros, egészségtelen vackokat vesznek.
Én iható és olcsó sört veszek és 1-2 havonta megiszom egyet a párommal, ez a pont nálam rendben van. A töményekkel igényesebb vagyok, de azt ritkán iszom. Van víz, tea, kávé (luxuscikk, de valami kell. olcsó instant, de ízlik és mivel az is 100% kávé, nincs vele bajom).
A sör igazán csak ízlés dolga, nem? Ott mit tudnak olyan veszettül elrontani? A kólák is rosszak mind egy szálig, legalább olcsón veszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!