Gluténmentes táplálkozás pénztárcabarátan?
Gluténérzékenységem nemrégen derült ki, így meglehetős reform vár az étkezési szokásaimra. Neten bpngésztem, de egymásnak sokszor ellentmondó dolgokat látok.
Minden amit szerettem, tészték, kenyér stb.. lemondására kényszerülök. Ami lehet, az meg iszonyú drága az én jövedelmemhez, mint pl a gluténmentes készítmények és lisztek.
Van -e erre valami pénzügyileg is finanszírozható megoldás hosszú távon, de lehet örökre?
Nagyon köszönöm a válaszokat, és a tanácsaitokat. Igyekszem kiigazodni, meg összegezni a kiadásokat. Most pufirizst eszem én is szendvicsalapnak, nem finom, de egyelőre fel kell készülnöm lelkileg is, hogy hogyan és miként fogom elkészíteni az ételeket. Kicsit szokatlan ez még nekem, de remélem hamar belejövök az életmódváltásba.
Igazából már most örülök,hogy néhány panasz,.mint pl a krónikus hasmenés elmúlt. Annak is örülök, hogy ilyen rövid időn belül kicsit enegrgikusabbnak és élénkebbnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!