Napi 1 tábla csoki az sok?
ma már megettem 1 táblával mellé egy zacskó csipsz meg egy kis brownie-t is
de nem vagyok kövér 65 kg/182 cm
F-25
viszont keveset mozgok
Nekem a cukor miatt sok lenne, de akinek ez nem gond, annak beleférhet, HA nem veszi elahelyet a rendes ételtől.
Nálad nincs is rendes étel (bár a brownieban is vannak jó dolgok, de azért nem egy tápanyagbomba), na én emiatt aggódnék, nem a csoki miatt.
Itt két dolog van ami nagyon nem mindegy:
- Hány grammos az az egy tábla?
- Abban a csokiban mennyi a cukortartalom? Mert nem mindegy, hogy egy kb 10 gramm cukortartalmú 70-80% kakaótartalmú feketecsokoládét eszel vagy pedig egy kakaót alig tartalmazú 50-60 gramm cukortartalmú „csokit”.
Akkor az sok :(
De ettől függetlenül ha cserébe EGYÁLTALÁN NEM iszol cukros üdítőitalokat, kólákat (beleértve a zéró kalóriásokat is) gyümölcsleveket (beleértve a „100%-ban természetes” címszóval reklámozottakat is) energiaitalokat (helyette igyál kávét - persze szigoran cukor nélkül) na meg mellőzöd teljes mértékben az alkoholt is (ami iszonyú sok üres kalóriát tartalmaz) akkor nincs semmi gond a napi egy tábla csokival...
Nekem már görcsölne a gyomrom
Hosszútavon az ilyen étkezés tápanyaghiányhoz és emésutési problémákhoz vezet. Aki hízásra hajlamos az dagi is lesz.ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!