Mi okozhatja, hogy gyakorlatilag nem kívánok 'rendes' ételt, még azt sem, amit egyébként szeretek, hanem csak csokit ennék?
Figyelt kérdés
(egy ideje nagyon kevés csokit eszem, de most újra rákaptam) Egész nap levert vagyok, valószínűleg alacsony a vérnyomásom, és csak a csoki dob fel. Valami vitaminhiány okozhatja ezt?2008. okt. 28. 22:59
1/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, most egy kicsit elmúlt, úgyhogy lehet, hogy periodikus csak, meg közben azt olvastam, hogy ez magnéziumhiány lehet, a csoki... meg gondolom pszichológia. mármint a csokit nem csak a testem kívánja, hanem sokkal inkább a lelkem.. :)
2008. okt. 30. 22:34
2/3 anonim válasza:
Saját tapasztalat. Ugyanez volt a bajom:) Elkezdtem fehérjedúsabb étrendet, több tojás, több színhús. Csak 70%-os vagy még töményebb étcsokit eszek. Persze ebből jóval kevesebbet tudok megenni, de mégis eltelít. +körte és mandula. Levertség ellen nekem még a B vitamin használt.
3/3 A kérdező kommentje:
hu, köszönöm, lehet, hogy megpróbálok valami hasonlót én is.. :)
2008. nov. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!