Melyik márkának van a legegeszsegesebb muzlije?
Figyelt kérdés
Reggelizo muzli es muzliszelet is erdekel egyarant. Tudom hogy az lenne a legjobb ha hazilag csinalnam de nem akarok bele menni h miert nem fogom. Neten kerestem de sehol nem talaltam ilyen osszehasonlitast h melyik a legegeszsegesebb vagy melyikben van a legtobb feherje vagy legkevesebb kaloria mert en ezekre lennek kivancsi.2018. márc. 17. 21:03
1/1 Norela válasza:
én már leszoktam az ilyenekről, mert mindegyiket telebasszák sajnos cukorral, szóval nem is keresem :/ de a zabot ajánlanám. az jó reggelire is és tudsz belőle müzliszeleteket is csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!