Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha kívánom menzesz előtt...

Ha kívánom menzesz előtt mondjuk a chipset, akkor kínozzam magam, vagy inkább egyek belőle?

Figyelt kérdés
Vasárnap kell megjöjjön, és előtte kívánom úgy az édességet, mint a chipset. Nem szoktam ilyesmiket enni, de ilyenkor határozottan nem bírok magammal.
2018. márc. 1. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem eszek édességet(tudatosa,nem azért mert nem szeretem),de mensi előtt velem is előfordul,hogy eszek csokit vagy valamilyen vackot,akkor nem is tudok neki ellenállni.

Ennyitől nem lesz bajod,nyugodtan egyél belőle.

2018. márc. 1. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Ha kínzásnak éled meg, akkor egyél inkább bármit. Engem elrettent a gondolat, hogy az alapból tiszta bőrömön ilyenkor óhatatlanul lesz 1-2 pattanás, nem tetézem a helyzetet zsírral és cukorral, de mondjuk ha rettentően szenvednék valami kaja miatt, akkor biztos ennék belőle. Havi 2-3 nap nem olyan nagy ügy.
2018. márc. 1. 15:55
 3/6 A kérdező kommentje:
1 napig szokott tartani, olyankor megeszem, amit megkívánok, de utána napokban semmi ilyesmire nem vágyom.
2018. márc. 1. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor ennyi :)
2018. márc. 1. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek kínoznád magad, azt kell enni, amit megkívánsz.
2018. márc. 1. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kívánod, nem árt különösebben (úgy értem, nem leszel tőle rosszul vagy valami) és máskor nem eszed, nem tűnik vészesnek, ha engedsz neki.

Igaz, nekem a házi chips és édesség alapból belefér az egészségtudatos étrendembe. De nagyon alkalmilag, ha nagyon jólesik, szinte bármi. Nem ettől fog leromlani az egészségem, ha valamitől...

2018. márc. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!