Miért nem kívánom az ételt és nem érzem hogy éhes vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagy, 161 cm 48 kg es a test zsír százalékom 21,8% (Ha valaki nem tudná, a normális 20 es 25 között van)
mostanában alig eszek valamit. Mai nap 2 szendvicset, egy ket kekszet es sütit ettem majd egy banant. Regebben egyáltalán nem volt ilyen problémám. Mit tehetnék?
2018. febr. 26. 22:11
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, mitől van (ha tartós, keress fel egy orvost), mindenesetre egyél. Az evéshez nem kell sem étvágy, sem éhségérzet. Ha ez sem megy, mert konkrétan kihányod azonnal, megintcsak orvos.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy kevés a gyomorsavad. Igyál étkezés előtt egy kis citromos vizet, vagy valamilyen savanykás gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!