Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nőtt meg hirtelen...

Miért nőtt meg hirtelen ennyire az étvágyam? 20/F

Figyelt kérdés
Eddig napi 2500kcal körül ettem és ez bőven elég volt.De most az utóbbi napokban 3200-3300 körül ettem pl ma is,de még mindig éhes vagyok

2018. febr. 24. 03:07
 1/2 anonim ***** válasza:
És mit eszel egyébként? Mert pl fehértésztából készült spagettiből én is meg tudok enni egy kondérral ugy, hogy utana ket órával mar megint olyan éhes vagyok, hogy jöhetne a következő üst. Ha viszont minőségibb kaját eszem, mondjuk pl nagyon szeretem a párolt zöldségeket, fűszeres csirkemellet, na ebből jól tudok lakni úgy, hogy ha ebből ennék 3000 kalóriát akkor vissza is jönne mert kb lehetetlen.
2018. febr. 24. 06:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, hogy egy hónapra 1000 kcalt megugrott a jóllakáshoz szükséges kalóriamennyiségem, az aktivitásom pedig nem... Ez volt a legdurvább, amúgy csak pár evősebb napom szokott lenni, gondolom, a szervezetem tudja, mit csinál...

Jó ételből is megy a sok, ha az ember tud enni és még éhesebb időszaka is van. Én az előbb ettem pár tojást, némi olajos magvat, 1400 kcal. Nem voltam nagyon éhes.

Kalóriaszegény ételből kicsit nehezebb, de napi több evéssel 3000 kcal elég könnyűnek tűnik, a kalóriaszegények eleve nem laktatnak, kilószámra kell enni őket.

Ez persze egyéni.

2018. febr. 24. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!