Hatásos lehet, vagy túlságosan egyoldalú táplálkozásnak számít?
Figyelt kérdés
Az alaptörténet az, hogy elég sokat fogytam az elmúlt pár hónapban tudatos diétával és kardioval/ súlyzós edzéssel. Viszont rettenetesen utálom a csirkemell ízét (már minden formában/fűszerrel próbáltam.) Rájöttem viszont hogy sütőben sütve fasírtként megcsinálva (zsemlemorzsa helyett zabbal) kifejezetten szeretem és azt hiszem minden nap tudnám enni. A célom nem testépítés vagy ilyesmi, csak fogyni még 10 kg-t. A kérdésem az lenne hogy okés-e az, ha mindig így csinálom meg mondjuk 1-2 hónapon keresztül változatos zöldkörettel/rizzsel vagy ez már így nem 'kóser' ? :D 21/L2018. febr. 23. 21:59
1/2 anonim válasza:
Azzal nincs gond, ha fasírtként csinálod, eleve van, aki nem is eszik csirkét, sőt húst, anélkül is lehet remek étrendet tartani bármilyen célok mellett.
Hogy mindent megad-e a menüd, azt nem tudom, de hús, zöldség, rizs, olyan sok minden nem maradhat ki s bizonyára szedsz is valamit.
2/2 anonim válasza:
Ez nagyon-nagyon egyoldalú...
Cseréld le másra a csirkemellet, van sokkal egészségesebb alternatíva is:
Csirke, pulyka: 21-25g
Szójabab 36g
Tempeh 19g
Feketebab 21g
Tarkabab 20g
Adzuki bab 20g
szejtán 21g
csicseriborsó 19g
Pisztácia 20g
Kesu 18g
Tökmag 19g
Tönkölybúza 15g
Dió, mogyoró 15g
Árpa 12g
Hajdina 13g
Köles 11g
Bulgur 12g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!