Napi egy-két tojás sok?
Kicsit diétázom, nem eszem kenyeret, tésztákat, stb (csak abonettet). A kérdésem az lenne, hogy mennyire, vagy egyáltalán árthat-e a tojás? Nem a diéta szempontjából, az nem érdekel, max akkor többet biciklizek. Azt olvastam, hogy a koleszterin szintet nem befolyásolja, vagy csak nagyon kis mértékben. Mert amúgy a zöldségeket úgy tudom megenni, hogy megfőzöm, majd ráöntöm a felvert tojást, és így összemelegítem. Meg hogy mostanában nem nagyon eszem húst, így jól esik a főtt tojás is, stb. :)
Szóval sok a napi 1-2 tojás, vagy sem? :D
Még több sem sok. Ma már rájöttek,hogy a koleszterin szin tet csak akkor befolyásolja,ha valakinek különben is baja van vele.
Az összes élelmiszerek közül a tojásban van a legtöbb vitamin. Összesen 16 féle,csak C vitamin nincsen benne. Az egyik legészségesebb élelmiszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!