Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tésztáról? Elkelne a segítség. Több lent

Figyelt kérdés

Januárra leadtam az utolsó kg feleslegem. Már elèggè megkívántam a tèsztát..kb 8-9hónapj nem ettem.

Ma elhatároztam hogy veszek valamilyen egèsszsègesebbet. Vettem is. Barna színe van,de a csomagolásán nincs összetevő, az eladót pedig felesleges lett volna kèrdezgetni. Van tippetek milyen lehet?

Nem merem addig enni

2018. febr. 14. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek rajta összetevők? Akkor hogy került kereskedelmi forgalomba? Nem fogsz meghízni tőle, ha ez érdekel, de nem valami bizalomgerjesztő, hogy nem tüntetik fel az összetevőket.
2018. febr. 15. 06:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nem tudom ezt èn is utálom. Van nálunk olyan bulocska is amin nincs összetevő..

Ugy gondolom hogy azon a dobozon lehet amibe volt, de a polcokra ugye nem tettèk fel dobozostól.

Ah egye fene eszek 2marèknyit belőle

2018. febr. 15. 07:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyat el sem adhatna amin nincs feltűntetve az összetevője. Simán be lehetne jelenteni.
2018. febr. 15. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez... Fel kell tüntetni az ilyen alapvető adatokat, nem szokás, nem szabályos rendes csomagolás nélkül eladni ilyesmit (mert persze vannak kimérős dolgok is, de az kicsit más).

Az, hogy barna tészta, nekem kevés, így nem írhatom, hogy edd nyugodtan. Valószínűleg nem mérgező, de egy ismeretlen valami, felelősségteljesen semmit nem tudunk róla mondani...

2018. febr. 15. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ház ez egy annyira hülye ország..-.-"
2018. febr. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!