Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Kingston 32Gb-os micro SD...

Egy Kingston 32Gb-os micro SD kártyával gyűlt meg a gondom, és nem tudok boldogulni, elkelne egy kis segítség, volna rá jelentkező?

Figyelt kérdés
Egy VW Passat CC lejátszó rendszerébe próbáltam egy Kingston 32 GB-os micro SD kártyára feltöltött MP3 zenét lejátszani,de akármennyiszer behelyezem a kártyát a lejátszóba,folyton azt írja ki,hogy "SD error" "Check the SD card". Tanácstalan vagyok,ugyanis a kártyát ahogy kell le is formatáltam FAT32-ben.A PC-men minden flottul működik,és mikor az autó lejátszójába helyezem,minden remény elszáll.... A lejátszó egy eredeti gyárilag beszerelt lejátszó,ami rádió,zenei lejátszó,filmeket is játszik,navigáció......stb. A segítségeket előre is köszönöm.
2015. dec. 23. 23:06
 1/10 anonim válasza:
Én arra tippelnék, hogy ócskavas a lejátszó az autóban és nem tudja megenni az SDHC kártyádat (ugye SDHC a kártya?). SD szabványból több is van, 2 gigáig van az eredeti szabvány, aztán SDHC jön 32 gigáig és a végén 2TB-ig jön az SDXC. A nagyobb kártyát csak akkor tudod olvasni, ha a kártyaolvasó támogatja a megfelelő szabványt.
2015. dec. 23. 23:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen SDHC a kártya,de nem hiszem,hogy a lejátszó gyenge lenne.
2015. dec. 23. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:

NTFS-re vagy exFAT-ra formázva a kártyát mit produkál?

G.

2015. dec. 23. 23:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam FAT32-ön,NTFS-en..........és még van egy olyan lehetőség is,hogy ExFAt,de ezen még nem próbáltam.Az előző kettővel nem működött,sajnos.
2015. dec. 24. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Más eszköz olvassa a kártyát?

Mert ha igen,akkor a lejátszó a szar.

2015. dec. 24. 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Más eszközön nem volt kipróbálva,csak a számítógépemen,de ott minden ok.
2015. dec. 24. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Próbáld ki úgy, hogy FAT32 és csak pár zenét rakj rá, azokat is a gyökérbe tedd, ne legyenek mappák!

G.

2015. dec. 24. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez volt a megoldás,és még annyi,hogy a zenei címek,és előadók nevét,és szám címeket,amelyek ékezetekkel voltak írva,ki kell törölnöm,és így megszületett a csoda :D
2015. dec. 24. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Örömmel hallom! Innentől csak azt kell kitalálni, hogy mennyi zenét képes kezelni a cucc, ezt meg egyszerűen megoldhatod úgy, ha mindig több zenét teszel rá.

G.

2015. dec. 24. 14:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Így van,már az is megoldódott,és mg egyszer köszönet az ötletért.Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
2015. dec. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!