Nemtudok wc-zni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemtudok wc-zni már vagy 12 - 5 napja, probáltam a teát tejet, de semmi nem vál be nem szeretnék orvoshoz menni és már rég igy vagyok vele már miota és van olyan,hogy 6 - 3 napja nem tudtam wc-zni egyszer utána ment és megint megint ezvan velem.. egyszerűen nemtudom mit tegyek ez ellen... És nagy,hogy megszakadok a fájdalomtól volt olyan,hogy addig erölkődtem,hogy már vér is jött,mit tegyek? gyógyszer? kupp? tea?2018. febr. 11. 16:35
1/9 anonim válasza:
Na ezt probald meg megegyszer, mert semmit nem lehet erteni belole.
2/9 anonim válasza:
A sajat erdekedben AZONNAL fordulj orvoshoz, ha ez valoban gyakran elofordul, ill ha most tenyleg mar minimum 12 napja nem volt szekleted!!! Otthoni kiserletezes ilyen esetben mar semmit nem fog hatni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem voltam elg érthető probáld meg még egyszer elolvasni kérlek. (már bocs)
2018. febr. 11. 16:40
4/9 anonim válasza:
Tilos erőlködni!Biztos sok édességet eszel.Vegyél hashajtót.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk ne várd meg, míg beléd szárad a szar, kapard ki kézzel (gumikesztyű!)
Persze, hogy nem jön ki, ami "elöle" van az már darabos, csomós, tök kemény, azt aztán hiáb nyomod, csak szétrepeszt.
3 nap után csinálj beöntést, ha ms nem segít, és igyál sokat, rostos kaják.
8/9 anonim válasza:
Vegyél glicerinkúpot, nekem fél órán belül segített. Innentől kezdve igyál sokkal több vizet, és mozogj rendszeresen.
9/9 anonim válasza:
egyél egy köruti gyrost 500 ft alatt, garantált fosás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!