Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktózérzékenyek! Láttátok mi...

Laktózérzékenyek! Láttátok mi mindent lehet venni a Tescoba?

Figyelt kérdés
Sok újdonság van, vettem magamnak laktózmentes túrórudit (Magic Milk) és vettem Mackó sajtot is. Tuti finomak, mindenkinek ajánlom.
2010. jún. 7. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szintén laktózérzékeny vagyok,viszont a savanyított tejtermékekben lévő kevés laktóztól még nincsen smemi bajom. Neked azok is panaszokat okoznak?(túró,sajt) Kipróbáltad? Mert ha nem,akkor teljesen felesleges ezekből is laktózmenteset venni,gondolom jó drága.

Cska tanácsként írtam.

Ha letesztelted magad a sima túróra és sajtra is,és attól is rosszul vagy akkor nem szóltam.Csak elég ritka,hogy valaki ezeket sem bírja.

2010. jún. 7. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem azok sem mennek, már több mint 10 éve vagyok laktóz érzékeny így mindent próbáltam már. Laktase tablettával még úgy ahogy tudtam enni egy kis tejfölös kaját, vagy amiben kevés túró volt, de mióta terhes vagyok, valahogy már semmit sem tudok megenni, csakis a laktózmenteset. Te szerencsés vagy ha nem kell a drága pannónia sajtot megvenned, ja és persze a túrót horror áron.
2010. jún. 7. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,láttam őket,és tényleg nagyon jók!

2 éve vagyok laktózérzékeny!

2010. jún. 7. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Értem. Ez esetben akkor jó,hogy találtál iylen termékeket a tescoban ,nem kell lemondanod teljesen róluk .

Sajnos tényleg aranyban mérik ezeket a laktózmentes élelmiszereket,még a sima tejet is..én már teljesen kiiktattam ,sajtot meg túrót tudok enni szerencsére.A joghurt viszont nemtudom miért (az is savanyitott ha jól tudom?) meghajt..

2010. jún. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!