Szeretnék átszokni a vízre de egyszerűen nem oltja a szomjam?
Nekem van, hogy nem jól oltja a szomjam a sima víz, viszont a szóda igen. Csuda tudja, jó-e folyton szódát inni, de olykor nem probléma, azt hiszem.
Próbáltál más folyadékokat, tea (persze üresen, ahogy a rendeset kell), limonádé? Nem folyton, persze, de kiegészítésként vagy ha minden kötél szakad, szomjazni nem jó.
Még egy gondolat. Esetleg lehet, hogy nem iszol eleget? Nekem van, hogy átkozottul szomjas vagyok fél liter víz után, de iszom még és akkor azért hat.
A hidratálást mindenképpen megoldja, hisz víz, nincs olyan, hogy nem, a szomjúságérzet a fura.
De amikor túl sokat ittam (próbaképp egyszer megcsináltam ezt), akkor is végigszomjaztam a napot.
Ez egy hülyesé, ne igyál 1.2 napig, semmi nem fog jobban esni mint a friss tiszta víz..
Max hozzá vagy szokva a gyors szénhidráthoz, a cukros szarokban, de ennek a szomjhoz semmi köze.
A szénsavssal mibaj?
A sima víz nekem sem, csak hányingerem lesz tőle, de a szénsavas tökéletesen jó.
Eleget iszom, sokszor van az hogy nagyon szomjas vagyok iszok vizet amennyit bírok, de még mindig szomjas vagyok ráiszok 1-2 korty bármilyen cukros üdítőt és már jó.
A tea nem segít a limonádé igen csak abba megint van cukor :/
tehát kb 3liter vizet kellene meginnod, ahhoz, hogy "eleget" igyál. 20kg-onként 1liter ami "elég"
cukrozott löttyökben a szénhidrát 4*es vizet köt meg... talán azért nem csillapítja a víz a szomjad, mert ki van éhezve a szervezeted a vízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!