Miért nem kívánom az ételt?
Figyelt kérdés
3 hónapja körülbellül egy nap nagyon sok zsírosat ettem többet mint szoktam. Reggelire lángos, tízóraira lángos, délben pedig kfc és egy nutellás palacsinta. Na ez be is tett éppen kiértem a plázábol kiis jött a palacsinta és a kfc... Utána órákig rosszúl voltam. Aztan hetekig nem is kívántam úgy a nehezebb kajákat, mostmár megeszem de még mindig nem kívánom úgy mint régebben. Sok kaját amit szerettem most csak rágondolok vagy megérzem valahol az illatát a hányinger is elkap. Telihassal megyek valahova kaja illatot érzek akkor is már rosszullét kerülget. Régen volt mindig olyan kaja amit nagyon kívántam, most csak úgy gondolok rá, hogy hát ha nincs más megeszem. Mitől lehet ez? Mit tegyek, hogy jó szájízzel gondoljak a kajákra mint régen és ugyan úgy kívánjam mint régen?2018. jan. 22. 16:42
1/3 anonim válasza:
Talán azért, mert ezek nem ételek, csak annak néznek ki. És nem zsírosak, inkább egy rakás liszt jó sok étolajjal. Besokallt a szervezeted a tápanyagszegény kalóriabombáktól.
Egyél normális ételeket. Tudod, amiket a nagymamák szoktak főzni a családjuknak. Ha nincs nagymamád, szerezz egy jó régi szakácskönyvet. Menj el a piacra vasárnap reggel, és vegyél tojást, húst, sok zöldséget, gyümölcsöt, és főzz/süss belőlük valamit.
2/3 A kérdező kommentje:
az a vicc h én így szoktam kajálni alapból. Ez kivételes nap volt. Barnakenyér normális kaja gyümölcs zöldség zsírosat nem is szoktam enni meg olajosat se, lehet hogy pont ez volt a szokatlan a szervezetemnek.
2018. jan. 23. 18:05
3/3 anonim válasza:
És a normális ételeket nem kívánod, vagy amiket akkor ettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!