Mit jelenthet az ha rengeteg sót kíván a szervezetem? Szinte függő vagyok-)
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 17:36
1/11 anonim válasza:
C-vitamin hiány- próbálj meg több zöldfűszert használni amikor főzöl és kevesebb sót!
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg vén kecske vagy már :)
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon sok vizet iszol. A kálium-nátrium egyensúly fenntartásához és a megfelelő gyomorsavtermelődéshez is kellhet só (nátrium).
4/11 A kérdező kommentje:
Sok C vitamint szedek (3-4 e mg naponta) és inkább kevés vizet iszom, tehát ezek miatt nem kívánhatom jobban a sót..
2018. jan. 18. 04:59
5/11 F.Tunde válasza:
Ajanlom figyelmedbe Dr Lenkei Gabor eszmefuttatasat a sórol !Nagyon érdekes ! Itt megnezheted https://www.youtube.com/results?search_query=dr+lenkei+gabor..
6/11 wnorbi válasza:
egyél sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, kevesebb húst, és akkor az egyensúly helyreáll. ja, és a vitaminokat hagyd a gyógyszertárba, ha ennyi C vitamint szedsz, az csak simán átmegy rajtad...
7/11 anonim válasza:
Ha jól értettem, és 3-4g (3000-4000mg) C-vitamint szedsz naponta (tartósan?), akkor azt szerintem hagyd abba, mielőtt veseköved vagy egyéb komoly bajod lesz miatta.
És menj el orvoshoz, sok só, kevés vízzel (azaz, magas sóürítés -- tömény a vizeleted?) komoly hormonális problémákat, daganatot jelezhet.
9/11 anonim válasza:
Vagy legyél viccesebb és nyugodj le. Ne legyúl úgy besózva, mert a végén még nem leszel termékeny.
10/11 anonim válasza:
Rád már lehet mondani, hogy "Salty" XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!