Az baj, ha a legtöbb nap csak 1 órakor eszem?
Igen, baj. Sajna én is ezt csinálom, pont ezért írok. Sokszor egy nap eszem, de akkor sokat.
Tudom, hogy a lehető legrosszabb, de egyszerűen nem bírok enni reggel-délelőtt. Volt, hogy egy fél kiflit reggel próbáltam magamba erőltetni, de ahhoz is vizet kellett innom, hogy egyáltalán le tudjam nyelni. Anyám nem engedett el addig se suliba, se dolgozni. Ez mentális betegség.
Azért írtam le, ha te (még) nem tartasz itt, akkor igenis egyél reggel.
Hát majnem, egyszerűen csak inni bírok. Volt, hogy egy mekis szendvicsből is caqk felet tudtam megenni.
Nekem inkább az van, hogy nagyon szomjazom reggel, ezért nem megy le kaja.
Nem tudom, ki pontozott le, de a kérdező is megerősítette, hogy nem tud enni.
Csak jó tanácsként írtam neki, hogy ha nem tart ilyen durván ilyen téren, akkor pszichikai háttere is lehet. Akárki akármit mond, ez nem természetes. A lányom alighogy kinyitja a szemét, már éhes. Egyből tud reggelizni. Én nem. Nem kell belekötni, a kérdezőnek válaszoltam, nem másnak.
Nem baj, ez teljesen jó, ha hozzád ez passzol, olvass utána az időszakos böjtnek, vannak előnyei egészség, kényelem, egyeseknél súly szempontjából...
Én sem ettem ma még, ami a legjobb, amit tehettem :D
Sajnálom azokat, akik nem reggeliznek s azt hiszik, hogy velük van a baj (egy részükkel persze van is, de ez más kérdés). Annyira sokfélék vagyunk, egészen más étrendre és időzítésre van szükségünk, mint sok más embernek. Ez normális s az az ideális, ha úgy eszünk, ahogyan nekünk jó s nem ártunk magunknak azzal, hogy az átlaghoz idomulunk.
A napi összbevitel fontos, de nem vagyunk kolibrik, hogy folyton ennünk kelljen. Gurulnék is, ha évtizedek óta reggeliznék, de ez egyéni probléma, nincs mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!