Mitől lehetnek a viszkető kiütések?
Figyelt kérdés
egy évben 2-3 szor kiütések jönnek ki rajtam. ha túl sok sós ropit és chips féléket eszek. először a kézfejemen jelennek meg az 1cm átmérőjű piros foltok, majd 3-4 nap alatt végigterjed az egész testemen. először azt hittem pók csípés, de aztán rájöttem olyankor jelentkezik amikor pár napig nincs székletem. tehát valami felgyülemlik a szervezetben. csak mi ez az anyag, mit tehetek ellene?2008. okt. 26. 07:14
1/4 anonim válasza:
Hát valszeg valami allergi lesz a ropiban/csipszben található egyik anyagra. MEnj el dokihoz, ő majd megmondja milyen anyag.
2/4 anonim válasza:
Igen allergia.
Nekem is allergiám van a nővényekre.Amikor végigmegyek az udvaron a fűben utána egy csomó kiütés jön ki a lábamon és véresre tudnám vakarni :SHát istennek télen nincs ilyen problémám.
Szoval lehetsz bármire allergiás ami benne van a Chipszben meg a ropiban valamelyik anyagára.
3/4 anonim válasza:
Menj el az orvoshoz allergiatesztre,ott állapíthatják meg,hogy milyen anyagra vagy allergiás.Aztán azt javasolják,hogy kerüld azokat az ételeket,vagy dolgokat,amire allergiás vagy.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ekcéma lehet...és ennek allergiás eredete van, valószinűleg. Sztem is menj el egy allergológushoz vagy csak házidoki is elég ők tudni fogják mitől van. Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!