Az alkaromon viszkető libabőrszerű kiütések jöttek ki, pirosak is, allergia lenne?
Már jó ideje van először csak egy két kis folt, utána elmúlt.. majd nagyobb lett, és már mind2 karomon kijöttek, és nagyon viszketnek.. mit tehetek ellene?
bőrgyógyászatra be kell jelentkezni, 2 hét múlva fogadnak.. addig megörülök tőle..
Csalánkiütés. Nekem a napallergiától jön ki, de egyéb bőrallergia is így jelentkezik. Figyeld, hogy milyen helyzetben jön elő, lehet, hogy mosószerre vagy ilyesmire vagy allergiás.
Ha szolárium után jött ki, akkor szintén photoallergia, mint nekem. Ebben az esetben nem sok mindent tudsz tenni, naptejezni kell.
Nem járok szoliban, napallergia kizárva.:)
Legutóbb egy hete kb reggel felkeltem és már ilyen volt.. azóta is..nincs semmi olyan a környezetemben ami újdonság lenne, mármint se mosópor, semmilyen vegyszer.. ételben is azt eszem amit eddig is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!