Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért ilyen az emésztésem?

Miért ilyen az emésztésem?

Figyelt kérdés
Ha egy nap többféle kaját eszek, pl szénhidrát , fehérje, gyümölcs, egyből megy a hasam . De egy nap ha csak 1 félét eszek az meg nem egészséges. Akkor mit csináljak?
2010. jún. 4. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyél egy nap egyfélét.
2010. jún. 4. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennek jó lenne utánanézni. A háttérben lehet laktóz, fruktóz , vagy glutein(búzafehérje) allergia.
2010. jún. 4. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
a másodiknak igaza van...irány a doki
2010. jún. 4. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor majd nyári szünetbe elmegyek, az a baj , hogy anyám az egészre annyit reagált, hogy biztosan sokat ettél.

Pedig én tudom hogy nem.

2010. jún. 4. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Második voltam. Igen te törődjél magaddal, ha anyukád nem veszi komolyan. Vedd a kezedbe az egészségedet. Sajnos amit leírtam allergiákat és valóban az egyik a ludas a dologban kezelést igényel.
2010. jún. 4. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
most menj! a háziorvos majd továbbküld szakrendelésre...ehez anyud nem kell
2010. jún. 4. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam. Próbáld ki ne egyél gyümölcsöt, csak a többit, akkor is megy e a hasad?
2010. jún. 4. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen , úgy is megy. Nem most kezdődött ez, ki kísérleteztem már.
2010. jún. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!