Én vegetáriánus vagyok, emésztési panaszok miatt kényszerültem rá, de a családom nem szenved ettől, esznek húst, veszünk húst a szupermaerketekben, virslit is, mindent.
Ha ez igaz, akkor én komolyan elgondolkodom, hogy figyelmeztetek mindenkit, hogy csak háztáji állatot vegyenek, mert ez a rákosodás nyilván hormonkezelés eredménye.
Nem hallottam róla de ha ez igaz akkor nagyon durva.. eléggé gáz mik vannak már minden kaja mű
2018. jan. 3. 22:44
2/11 anonim válasza:
Nagyon összeszedetlen cikk. Az ábra nem a cikk mondanivalóját támasztja alá. A rák kialakulasi esélye,és a feldolgozott husaruk fogyasztasa, illetve a vörös húsok fogyasztasa, és a rák kialakulasi eselyenek kapcsolatát mutatja. Semmi köze a daganatos állat húsának fogyasztasahoz, amiről a cikk szol.Ettől amatőr, manipulativ munkának tűnik. Egyébként attól eltekintve, hogy gusztustalan, semmi bajunk nem lesz szimplán attól, hogy rákos állat húsát fogyasztjuk. Nem fertőző betegség. Daganatok minden állat testében létrejöhetnek, függetlenül a taplalasatol. A nagyüzemi állattartás más okok miatt egészségkárosító. Nem a daganatos hús miatt. Szóval azt gondolom a cikk szenzációhajhász, a téma pedig tényleg visszataszító.
2018. jan. 3. 23:35
3/11 anonim válasza:
5 évet dolgoztam vágóhídon, nem az állatok sajnálata, vagy egyéb kamuindok miatt lettem vega, hanem pontosan emiatt...
Ha valaha elérem az álmom, és lessz falusi cdaládiházam, tudom én nevelni, akkor majd újra eszek húst... boltit soha többet... el se hinnétek, mit esztek...
2018. jan. 4. 06:21
4/11 anonim válasza:
Először is kivágják azt a részt. Másodszor, ha valahol maradt is valamennyi, senki nem fogja elkapni, nem fertőző.
A vegák is megeszik azt az almát, ahol az almafán a másik 40 alma rohadt, meg férges, a fa meg beteg.
2018. jan. 4. 21:22
5/11 anonim válasza:
Az vagy amit megeszel...
2018. jan. 4. 21:55
6/11 A kérdező kommentje:
# 4: ha az almába belemegy a kukac az az alma kitűnő, mert különben nem választotta volna, elkerülte volna, mint a hangyák a margarint. Ő a minőségellenőr.
Ha meg beteg az valami kártevőtől van, de az természetes (bár régebben nem volt ennyi kártevő). Azt nem esszük meg.
A rák viszont nem normális jelenég.
Számomra az a felháborító, hogy átverik vele az embereket és egészségesnek hirdetik.
2018. jan. 5. 11:32
7/11 anonim válasza:
Ha a rák nem áttétes, akkor a többi része kitűnő. Ha áttétes, akkor meg ha kivágják, nem marad semmi.
2018. jan. 11. 21:20
8/11 anonim válasza:
Amúgy minden élő szervezetben vannak rákos sejtek elkerülhetetlenül... még benned, aki ezt olvasod is ép jönnek létre rákos sejtek és szívódnak is fel... az egészséges szervezetben van egy egyensúlya ennek a dolognak, létrejönnek rákos sejtek is a sok egészséges közt és felszívódnak... a gond akkor van, ha felborul az egyensúly, és több lesz a r!kos, mint az egészséges, na ebből lesz a daganat... szóval az hogy rákos sejteket eszünk az ételben, nem ördögtől való...
2018. jan. 11. 22:26
9/11 anonim válasza:
A vörös hús meg nem rákkeltő. Csak az égetése során keletkező égéstermékek a rákkeltőek. Ami azt jelenti, hogyha grillezett vagy sütött zöldséget eszik valaki az is ugyanannyira rákkeltő mint a sült vörös hús.
2018. jan. 11. 23:32
10/11 anonim válasza:
Nem cask rákos húst hanem tele gyógyszerezett húsokat adnak el a boltban szerintetek miért akkor a csirkemell mint egy malac comb? Aki már látott házi csirkét az tudja, hogy ez nem normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!