Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az lehetséges hogy valakinek...

Az lehetséges hogy valakinek a bélbolyhai (egy részük) leszakadnak és a wc-ben landolnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mivel ezek a bél falából nőnek ki, szinte a bél része. Nem úgy, mint a szőrzet pl.
2010. jún. 4. 08:45
 2/4 anonim válasza:
az inkább candida gomba lehetett
2010. jún. 4. 08:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugyanis a napokban hashajtóztam és "nem akart elmúlni", akkor pedig már csak víz jött, meg néha a vízzel együtt szöszös-morzsás izék jöttek ki! oO És azért elgondolkoztam, hogy ez mi lehet...
2010. jún. 4. 09:01
 4/4 anonim válasza:
A bélbolyhok folyamatosan elhalnak és újak nőnek helyettük. Nekem is volt már olyan, hogy szilárd, morzsalék-szerű, hosszúkás feket jött ki. Az a bélfalra lerakódott bélsár. Elméletileg időnként ki kellene tisztítani a bélcsatornát, hogy megszabaduljuk ezektől és a tápanyagok jobban fel tudjanak szívódni... Szóval nem káros, ha kijönnek, de nem szabad rendszeresen "fosatni" magunkat, mert nem regenerálódik túl gyorsan! Sem a túl híg, sem a túl szilárd széklet nem jó.
2010. jún. 4. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!