Mit egyek reggel, ha nem tudok reggelizni, de valamit muszáj ennem?
Kikészítette a gyomrom az idegeskedés az utóbbi pár hétben, mindig is tudtam reggelizni ébredés után, de néhány hete nincs étvágyam reggel, még öklendezem is, ha arra gondolok, hogy ennem kell. Viszont nagyon rosszul tudok lenni, ha nem eszem semmit.
Milyen könnyű ételeket fogyaszthatnék mégis?
Soha nem kóstoltam még semmilyen turmixot, de gondolkoztam a banán turmixon.
Mondjuk gyógyszert szedek, és az után csak bizonyos idő elteltével ihatok vagy ehetek olyat, amiben tej van.
Turmixot tej nélkül is lehet inni, én pl. sosem tettem tejet a gyümölcsturmixaimba...
Nehéz a kérdésed, hiszen neked kell érezned vagy kitapasztalnod, mi neked a könnyű és jó. Milyen hamar leszel rosszul, nem lehet úgy, hogy kicsit később eszel valami keveset?
A banán egyébként nekem is hamar eszembe jutna, amikor még reggeliztem (11-kor), gyümölcsöt ettem, mert másról szó sem lehetett. A banán már-már rendes étel és sokunknak roppant könnyen lecsúszik. De elég egyéni, hogy ha nem tudunk enni, akkor mi megy be mégis egészen minimális erőszakkal. Ami nekem jó, az neked lehet, hogy nem az és fordítva.
évek óta nem reggelizek, vagy ha igen akkor ébredés után 2-3 órával
ki mondja, hogy muszáj valamit enned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!