Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ok nélkül hízok, mi lehet...

Ok nélkül hízok, mi lehet ilyenkor?

Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek, tehát a terhesség kizárva. Nem is eszek többet, mint máskor, nem is vagyok hízékony alkat mindig vékony voltam. Csak akkor kezdtek rám felszaladni a kilók mikor terhes voltam, de akkor tudatosan figyeltem is rá, hogy többet egyek. Bérescseppet használtam, lehet attól van?
2017. dec. 29. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha egyiktől se akkor lehetséges fényevő vagy, ez ellen csak a sötét környezet segít!

Másrészt! Ne viccelj már hogy ok nélkül hízol!? Mindennek van oka, történése!

Nem mozogsz mert nem tudsz ténykedni, én nyáron főleg aktív vagyok, kertbe stb, de ilyenkor? Kinek van kedve a hidegbe kimenni? Így az a kis kaja is felmegy +ba!

A vitaminok rásegíthetnek minden további nélkül! Ráadásul fogigátlót is használsz én a helyedbe semmin nem csodálkoznék..

2017. dec. 29. 15:04
 2/15 anonim ***** válasza:
pont az írod, h többet ettél ezert szaladtak fel a kilók.csak úgy hizhatsz ha többet eszel. ha vki nem eszeik nem hízhat.
2017. dec. 29. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
egyebkent a fog gatlóról meg lebeszelnek mindenkit. ismerösöm 25 évesen lett rákos. és valószinű attól. semmi mast nem szedett. és a csaladjaban nincs rákos.
2017. dec. 29. 15:06
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 félreértettél, akkor szaladtak fel rám a kilók amikor direkt többet ettem, számoltam a kalóriákat, meg ilyenek. Most meg nem eszek többet, mozogni meg eddig se mozogtam sokat. Viszont vitamint tényleg szedek, többet is.
2017. dec. 29. 15:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Aztán milyen rákja volt, méhnyakrák? Mert akkor elhiszem, hogy lehet köze hozzá, amúgy nem. Rengeteg dologtól lehetsz rákos.
2017. dec. 29. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen. Ez roboráló (feltápláló) szer. Akko

"regisztrációs kategória: roboráló szer"

[link]

hízókúra:

[link]

"A hízókúra - nem találó kifejezés, hiszen hizlalni senkit sem szabad. A hizlalás a zsírszövetek felesleges felszaporítását jelenti, ezért helyesebb volna helyreállító, feltápláló (roboráló), diétáról (kezelésről) beszélni."

2017. dec. 29. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen híztál sokat, akkor lehet pajzsmirigyeddel baj van, vitamint meg felesleges szedni, ha változatosan táplálkozol, attól is lehet nagy étvágyad.
2017. dec. 29. 15:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem eszel többet vagy mozogsz kevesebbet, akkor az anyagcseréd lassult be valamitől. Kevés az adat, ez pedig igencsak összetett dolog. De ha nem számolsz kalóriát vagy nem eszel pontosan ugyanúgy mindennap, akkor simán gondolhatod, hogy nem eszel többet, de mégis és lassan hízol.
2017. dec. 29. 16:41
 9/15 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigygondra mi utalhat? Vashiány?
2017. dec. 29. 17:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Na és mibe fogadunk, hogy a terhességed végére nem 6-7 kilóval lettél csak nehezebb, amennyivel kéne, hanem minimum 10 fölött. Mi a fenének 2 helyett enni ilyenkor, ez hülyeség.
2017. dec. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!