Segítség kellene!? A lányom bulimiás, több pszichológusnál is voltunk, sajnos nem segítettek neki. Most arról próbáljuk meggyőzni hogy nem tud mindent kihányni, illetve sok étel felszívódik már a nyálában.
Minek tudománytalan marhaságot hazudozni neki? Ettől szerinted jobb lesz? Nem szívódik fel semmi a nyálából, csak a keményítőt kezni el bontani. És de igen, fogyni fog tőle, ha állandóan kihányja az ételt.
Normális szakemberre van szükség, te nem fogsz rajta segíteni, főleg nem kamuzással.
Nem tudom mitől lenne jobb,alányom már két éve bulimiás, minden héten járunk pszichológushoz (már az 5. szakembernél tartunk) és igen a gyógyulása érdekében nyugodt szívvel hazudnék neki bármit.
Köszönöm a választ, de remélem számodra is egyértelmű hogy nem a kioktatást kértem...
A lányod messze tájékozottabb a betegségéről, mint te, egészséges ember valaha is leszel.
MINDENT ki tud hányni, nem nagy ügy, továbbá a nyálából SEMMI nem szívódik fel.
Ja, és miért várod el, hogy ő nyílt legyen, és egészséges, ha te szemrebbenés nélkül hazudnál neki.
Egyébként szerinted érdekli őt bárki más véleménye? Nem.
Megoldás:
- fogorvoshoz vinni rendzseresen és kezeltetni a fogait mert el fognak rohadni
- bezárni a kamrát, a hűtőt
- porciózni az adagokat
És mellette pszichiáter, dr. Túry Ferenc pl. az evészavarokkal foglalkozik a SE-Magatartástudományi intézeténél. Emellett családterapeuta is. Ugyanis nektek családilag van valami naaagy gebasz.
28n (majdnem-gyógyult bulimiás)
5-ös, egy bulimiást-anorexiást tömhetsz vitaminnal, nem fog rajta segíteni, mert BETEG és megszállottan fogyni akar.
Én is kaptam ezerféle szart, és? Bevettem, aztán ugyanúgy hánytattam magam, ha nem látták.
Ezt érdemes elolvasni (az étkezéssel kapcsolatban is vannak benne hasznos tanácsok):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!