Mit egyek rágás nélkül nyelési problémákkal?
2 napja nem ettem, mit egyek? Szájüregi problémám van. Kezelve van, haza jöhettem, csak nem tudok rágni, sebes, a nyelvem görcsöl, nem tudok állkapoccsal erőt kifejteni, a nyelvem se mozog rendesen.
Szívószállal nem jó, de kis kortyokban ittam 2dl cukros-sós vizet fulldokolva. Most jobb. Kenyér belet is nyalogattam., de az összeragad nagy golyóvá, nem jó!
Mit egyek? Éhes vagyok. Miben van rengeteg kalória?
U,jobbulast.
Esetleg narancs, banán összeturmixolva? Vagy bármilyen gyümölcs, gyümölcslével? Tudom nem valami laktató, de.. megteszi pár napra.
Esetleg ha szereted a májat, össze tudod nyomkodni villával, vagy a nyelved és a szajpadlasod segítségével kicsit össze passzirozni.
Lencse, borsó, bab leves, ezek kicsik, nem lesz baj abból sem, ha nem rágod meg, vagy ha kicsit túl főzöd, akkor a nyelveddel vagy a kanállal össze tudod préselni (esetleg leturmixolod)
vaaagy.. pörköltszafttal egy kis rizs, krumplipüré, majkrém magában? kicsit elvetemült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!