Megettem kb 100 gramm négy éve lejárt marcipánkenyeret mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
A mamám hűtőjében találtam..2017. dec. 2. 10:52
2/5 A kérdező kommentje:
Hahah ezen jót röhögtem😂 valóban elég szerencsétlen vagyok
De akkor azon kívül, hogy esetleg a wcn toltom a hétvégém nem lesz bajom? Tojàs nincs benne ugye?
2017. dec. 2. 11:00
3/5 anonim válasza:
Szerintem semmi. Általában mandulaőrlemény és sok cukor van benne, rosszabb esetben merő cukor és adalékanyag az egész. Szerintem nem tud megromolni. Én tavaly télen ettem meg 2xfél doboz évekkel előtte lejárt szavidejű Milka szaloncukrot, persze egyszerre csak pár darabot, nem az egészet :) Nem valami egészséges ez a sok cukor meg műanyag, de semmi bajom se lett. És az íze is teljesen jó volt...
5/5 anonim válasza:
1es vagyok.
Legfeljebb rád jön a cifra fsás. Ha nincs mára semmi programod akkor elücsörögsz a wc-n, nem? :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!