Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Magas húgysavszint?

Magas húgysavszint?

Figyelt kérdés
Magas a húgysavszintem 23 éves nő vagyok, 450 volt az értékem, és az érdekelne,hogy mit lehet ennem és mit nem, mert az interneten több helyen is írnak ezt is azt is, és hogy természetes gyógymódokkal,hogy tudom csökkenteni, az orvosom írt ki gyógyszert de ha az nem muszáj nem enném.

2017. nov. 23. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jaj, negyedik ok: laborban elszúrták (de ez ritka)
2017. nov. 23. 15:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom a diétát tartani meg gyógynövényeket fogyasztani. Remélem javul.
2017. nov. 23. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezek bizonyított tények, szakértőként ezt tudom mondani.

Ne egyél vöröshúsokat, füstölt húsokat, édességeket, cukros italokat. Az utóbbi kettőnek magas a fruktóztartalma, és a májban a fruktóz glükózzá allaakításakor egy enzimből rengeteg purin, majd húgysabv képződik. Gyümölcsöt ehestsz.Mindegyiknek a purinképződés, majd húgysavképződés a hatása. Lényeg az, hogy igyál nagyon sok citromlevet. Minden ivásnál. Napi két liter vízzel együtt. A citromsav a szervezetben egy bázissá alakul, ami semlegesíti a húgysavat. A citromlé (citromból facsart) kiemelten fontos. A csirkehúst válaszd, semmi más húst ne egyél, halat se. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, napi öt csészével MINIMUM. Muszáj lesz, hogy megfékezd a köszvényt és helyreállítsad a rendet.

2019. szept. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!