Szerintetek sokat ettem?
Reggel 6-30kor ettem 50g háztartasi kekszet
7:30 kor 2db medve sajtot 36g
8:30 kor 100g rizst
9:00 kor 50g sült csirkemellett
Szerintetek ez sok volt? Nagyon éhes voltam..remélem nem leszek rosszul
Ezt nyugodtan megehetted volna egyszerre is. Egy étkezésre kb. elég lenne, bár én még ettem volna hozzá egy kis zöldséget is.
Nekem nem lenne sok, ebédig ellennék vele, rosszul tuti nem lennék. Rólad semmit sem tudok, így azt sem, mi számít soknak neked.
Nem értem, miért eszegetsz félóránként, és mérsz le mindent. Mi a célod?
A hisztaminérzékenység nem egyszerű eset. Csak friss élelmiszereket kellene fogyasztani, mert a készételekben folyamatosan emelkedik a hisztamintartalom. Tehát ezért sem érdemes sajtot enned, sajnos emiatt a húsleves és a savanyított ételek (savanyúságok) sem igazán jók. Minél frissebb zöldségeket (párolva is), gyümölcsöket, tojássárgáját, húsokat és egyebeket ehetsz, itt pl. megtalálod, pontosan mely élelmiszereket érdemes fogyasztanod:
Én azt tanácsolom, próbálj minél tisztábban, egyszerűbben, adalékanyag-mentesen táplálkozni. Pl. a kóla kis mennyiségben megengedett, de én a helyedben nem innék semmilyen üdítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!