Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez rossz?

Szerintetek ez rossz?

Figyelt kérdés
Szerintetek az rossz ha 7.-esen 156 cm-el csak 37kg vagyok? Nem vagyok anorexiás meg semmi sőt már zavar hogy vékony vagyok. Szerintetek is rossz ez a testsúly ennyi idősen amúgy 13 éves vagyok. Igaz a szüleim se voltak valami vastag emberek. Lehet hogy örökölhettem tőlük? Válaszaitokat előre is köszi.
2017. nov. 15. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia :)

Ezzel semmi gond nincs

én 23 éves vagyok, 38 kg, 155 cm.

Még fejlődésben vagy, ne aggódj. Bár megpróbálhatsz több szénhidrátot bevinni (rizs, bogyósgyümölcs, zöldség formájában), és emelni az adagjaidat, valamint a fehérjebevitelt is emeld (bár előtte érdemesebb lenne egy dietetikussal beszélned).

A súlyzós edzést még nem ajánlanám, de pl. úszni eljárhatsz, hogy egy picit izmosodj. :)

2017. nov. 15. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Ömm az az igazság hogy én valójában sokat eszek csak nem látszik meg ebédre megehetek akár 3 rántott húst is egy dekát nem hízok tőle
2017. nov. 15. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 a tánc mennyire hatásos izmosodás ügyben mert az az igazság hogy olyan helyen lakok ahol nincs uszási lehetőség emiatt támcolok az legalább van de azon kívül semmi
2017. nov. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!